LLUMS, CÀMARES I ACCIÓ

publicado a la‎(s)‎ 17 mar 2016 14:58 por Usuario desconocido   [ actualizado el 17 mar 2016 14:59 ]

Efectivament, martorellencs i martorellenques, ja la tenim aquí! Tenim el plaer d'anunciar que la pàgina web del Cercle de Podem Martorell ja està en marxa. La nostra idea és que sigui una eina més, que ens serveixi com a altaveu per a arribar als ciutadans i ciutadanes, i que sigui un espai on puguem demostrar amb fets la transparència que tant reivindiquem.

La pàgina web es trobarà dividida en 3 grans blocs: "Cercle Podem Martorell", "Som Martorell" i "També participem a".

El primer bloc engloba tot allò relacionat amb Podem-Podemos i el Cercle de Martorell. En ell hi podreu trobar la següent informació:
  • NOTÍCIES-ACTUALITAT: En aquest apartat es penjarà tota mena de notícies i informacions relacionades amb Podem. També s'anunciaran i explicaran els actes i les accions que s'organitzin des del Cercle.
  • CONTACTA AMB NOSALTRES: Qui desitgi podrà contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials i el correu electrònic ja sigui per proposar idees, demanar informació o animar-se a participar amb nosaltres. A més, estarem els dissabtes al matí davant dels encants de Martorell per a atendre en persona qualsevol tipus de sol·licitud.
  • DOCUMENTS: En aquest apartat podreu trobar tots els números de la revista que editem des del Cercle i on exposem les nostres reivindicacions, propostes i accions a l'Ajuntament, entre altres. També hi trobareu les actes de les Assemblees Ciutadanes que realitzem al municipi i informació de Podemos Estatal que ens afecta com a Cercle, com el Document Organitzatiu del partit, el Codi Ètic o el programa entre d'altres.
  • CALENDARI: Com que les reunions del Cercle són públiques i obertes a tothom, ja que no demanem el carnet de partit a ningú ni preguntem d'on ve, avisarem a través del calendari de la data i el lloc de cadascuna de les reunions, així com també s'informarà d'altres tipus de reunions, actes i accions.
En el segon bloc es podrà observar tota la informació relacionada amb SOM Martorell, la candidatura municipal en la que hi participa el Cercle de Podem Martorell. Els apartats que hi trobareu són:
  • LA REGIDORA PARLA: Espai reservat a la regidora de SOM, Raquel Pérez, on escriurà periòdicament sobre allò que veu a l'Ajuntament, les accions que realitza i com gestiona el seu treball de regidora de l'oposició.
  • CONTACTE: Qui vulgui posar-se en contacte amb la regidora o amb Som, ho podrà fer a través de les xarxes socials, correu electrònic o presencialment a les taules informatives dels dissabtes.
  • TRANSPARÈNCIA: En aquest apartat fem públiques les comptes relacionades amb SOM Martorell. Les primeres que hi trobareu són les relaciones amb l'any 2015: Comptes Generals de SOM, Comptes Ajuntament SOM i Eleccions Municipals de SOM. Aprofitant aquest espai, animem a la resta de partits, en ares de la transparència a publicar els comptes de l'any passat, incloent les despeses i els ingressos per a les Eleccions Municipals del passat maig.
  • DOCUMENTS: Espai on hem publicat diversos arxius, entre ells els Estatus de SOM i les accions que anem realitzant a l'Ajuntament com mocions i instàncies entre d'altres.
Finalment el tercer gran bloc, consta de 4 enllaços que redireccionen directament a les pàgines de Podemos, Podem Catalunya, En Comú Podem i Catalunya Si Que Es Pot, espais on el Cercle de Podem Martorell hi participa.

Doncs aquesta és la organització de la nostra pàgina web, esperem que us agradi, que la gaudiu i que us sigui d'utilitat!


Comments